• Чт., 27 апреля, 16:15

    Доброго дня. Купила закваску для йогурта, виконала все за інструкцією, молоко використала німецьке Andechser Natur з жирністю 3,5%. На жаль, молоко не загусло, хоча і отримало легкий запах йогурту. Хотіла б від вас пораду, що могло завадити отримати йогурт з даного молока. Дякую.

    Доброго дня!

    На жаль, не доводилось працювати із таким молоком, не використовували його у приготуванні йогуртів. Спробуйте використати молоко іншої фірми, якщо є така можливість. Якщо це молоко просто пастеризоване, його необхідно прокип'ятити. Причинами незаквашування йогурта можуть бути наступні: недостатньо якісне молоко (або фальсифікат), порушення температурного режиму (занадто гаряче молоко в момент додавання закваски або недостатньо тепле), порушення умов стерильності посуду і продутку, порушення умов зберігання закваски. За більш детальною інформацією Ви можете звернутись до консультанта - +38095417-43-09, Катерина.

Другие вопросы