Бактеріальні закваски ТМ GOOD FOOD (ГУД ФУД) призначені для приготування натуральних йогуртів та інших кисломолочних продуктів вдома.

Домашні йогурти - це корисні натуральні продукти. Не докладаючи особливих зусиль, з молока і закваски, ви можете приготувати у себе вдома класичний йогурт, кефір або ряжанку, або ж такі унікальні лікувальні продукти як Симбіотик, Імуналіс, напій кавказьких довгожителів - Наріне, спеціальний кисломолочний напій для першого прикорму і харчування дітей - Біфідокомплекс, або унікальний продукт для схуднення - Фітнес Йогурт.

Як приготувати йогурт? Дуже просто, для цього вам знадобляться: молоко, каструля або йогуртниця (без різниці) і бактеріальна закваска GOOD FOOD.

Приготувавши свій домашній йогурт, ви завжди будете впевнені, що він не містить консервантів, стабілізаторів, ароматизаторів та інших шкідливих добавок.

Закваски ГУД ФУД - це еталон якості. Закваски виробляються в Італії, що є гарантією того, що у вас завжди вийде смачний, корисний і густий йогурт.

Де купити? А купити закваски ГУД ФУД можна в кожній другій аптеці України, навіть в самому невеликому місті ви знайдете наші закваски. Чи шукайте нас в супермаркетах на молочних полицях.

  • Закваски GOOD FOOD: здоровый кишечник - здоровый организм!
    Детальніше
  • Диетический обед в банке! Для тех кому некогда готовит обеды в офис!
    Детальніше
  • Cюжет про домашние йогурты GoodFood TM в программе «Мамина школа»
    Детальніше
  • Cюжет про домашний творог GoodFood TM в программе «Мамина школа»
    Детальніше
  • Рецепт приготовления домашнего творога от GoodFood
    Детальніше
  • Добрий день!Дитині 9 місяців і хочу починати вводити кисломолочний прикорм.З якого віку можна закваску "Домашній сир"?
    відповідь
  • У меня 2 вопроса. 1. Много лет борюсь с выпадением волос. Обошла много врачей никто не знает почему. После начала приема йогуртов закваски Симбитик почти перестали. Это первый раз за 4 года. Пришла с этим вопросом в гастроентерологу, но она сказала из-за пробиотиков не могут перестать выпадать волосы. Вопрос возможно вы знаете в чем причина? 2. Йогурты готовлю в йогурнтице . Йогуртница очень перегревает. банки горячие и образуеться много воды. Есть ли в них бактерии?
    відповідь
  • Доброго дня. Скільки йогурта потрібно відібрати для повторного заквашування? Скільки часу кожна його зберігати? При якій температурі? Такі ж питання щодо сиру.
    відповідь