• 1

    Як готувати йогурт в йогуртниці з закваски GOOD FOOD

    Рецепт приготування йогурту вкрай простий. Беремо від 1 до 3-х літрів молока. Домашнє або пакетоване молоко слід перекип'ятити і охолодити до t 38-40С. Ультрапастеризоване молоко (в упаковці Тетра-Пак) досить розігріти до температури 38-40С.

  • 2
    Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.
    Примітка: принцип дії закваски - в заквасках GOOD FOOD (ГУД ФУД) містяться дружні людині біфідо - і лактобактерії. Потрапляючи в тепле молоко, ці бактерії починають активно розмножуватися, перетворюючи молоко в йогурт, цей процес називається «ферментація». При цьому вони молоко збагачують вітамінами В1, В12, С, Е, Р та іншими корисними вітамінами та мікроелементами.
  • 3

    Розливаємо молоко у чашки йогуртниці, накриваємо кришкою (баночки кришкою накривати не обов'язково), включаємо згідно інструкції. Час приготування дивіться на пакетику з закваскою. Там описаний рецепт, якщо раптом забули, як саме готувати домашні йогурти з використанням заквасок GOOD FOOD (ГУД ФУД). Можна також зробити йогурт в каструлі. Принцип той самий - розігріти молоко до 38-40С, висипати в нього пакетик закваски. Правда, в цьому випадку, замість йогуртниці - ковдра, якою потрібно огорнути каструлю з йогуртом.

  • 4

    Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 5 днів (для дітей рекомендується не більше 3 днів).

    Примітка: Важливо знати - весь посуд, що використовуєте обов'язково повинен бути чистим!

    Як тільки приготування домашніх йогуртів увійде в звичку, ви зможете віртуозно зводити процес до п'яти хвилинах. Стане очевидним той факт, що зробити йогурт вдома - просто і швидко. Ну і, звичайно ж, наслідки споживання йогуртів з використанням заквасок GOOD FOOD (ГУД ФУД) не змусять довго чекати - здоров'я покращиться, рум'янець з'явиться, настрій підстрибне.