• Вс., 2 апреля, 9:37

    Доброго дня. Скільки йогурта потрібно відібрати для повторного заквашування? Скільки часу кожна його зберігати? При якій температурі? Такі ж питання щодо сиру.

    Доброго дня!

    Для перезаквашування йогурту необхідно 2-3 столових ложки готового йогурту. Зберігається готовий йогурт (перезаквашений) 3 доби, як із сухої закваски. Перезаквашувати можна до 3-х разів. http://goodfood.ua/ru/cook/refermentation/

    Для пере заквашування сиру необхідно відібрати від заквашеного молока так само 2-3 столових ложки і лишити їх, як материнську закваску до наступного приготування. Відбирати молоко до його підігрівання і відокремлювання сиворотки. Далі все так само як із йогуртом.

    Зберігати материнську закваску в холодильнику можна три дні, як і готовий йогурт (однаково, як для сиру так і для йогурту).

Другие вопросы