Бактеріальні інфекції кишечника. Лікуємо дисбактеріоз за допомогою натуральних йогуртів.

Бактеріальні інфекції. Як з ними боротися.

Виявляється, бактеріальні інфекції — одна з найчастіших причин звернення до лікарів. І правда: хвороби кишечника, такі як, дисбактеріоз, трапляються дуже часто. А все тому, що від бактерій нікуди не сховатися, зате можна легко захиститися від дисбактеріозу. Натурально і корисно.

Не секрет, що нас оточують бактерії. Більш того, їх більш ніж достатньо і всередині нас. Бактерії, які живуть в організмі людини складають нашу мікрофлору. Між іншим, це повноцінний, другий за розмірами орган в нашому організмі.

Бактерії бувають хороші і погані. Коли поганих бактерій стає занадто багато, то хороші не можуть їм протистояти. Їм потрібна допомога.

Скажімо, якщо в організм потрапила інфекція, а корисних бактерій виявилося занадто мало для боротьби з «заразою», тоді вони починають масово гинути, а їх місця займають шкідливі бактерії. Ось вам і дисбактеріоз кишечника. Проблема ще й у тому, що оскільки наш організм — це цілісна складна система — порушення в одній її частині приводять до хвороб в інших частинах. Наприклад, при кишковій інфекції проблеми будуть не тільки відчуватись у кишечнику, але і проявлятись на шкірі.

Кишкові інфекції мають безліч шляхів, якими потрапляють в організм. І це зовсім не обов’язково брудні або зіпсовані продукти. Отримати порушення в мікрофлорі можна просто поплававши в річці або у морі і випадково проковтнути трохи води з шкідливими бактеріями. Або ще банальніше: пообідати в ресторані, де погано вимили посуд, привітатися за руку з хворою людиною і так далі. Список джерел інфекцій кишечника можна продовжувати нескінченно.

Безумовно, в таких випадках потрібне лікування кишечника. Способів лікування дисбактеріозу є маса, але найбільш просунутий — не лікувати дисбактеріоз, а запобігти його появі.

Найкращий захист — профілактика

Щоб бути готовими до потрапляння бактеріальної інфекції в кишечник потрібно виховати у власному організмі армію опору — населити свою мікрофлору безліччю корисних бактерій, які в разі чого здатні будуть захистити організм і не дозволять інфекції розповсюдитись. Тобто, лікування кишечника не знадобиться.
Є хороші новини: як уже згадувалося, наш організм — це цілісна система. Відповідно достатньо відновити мікрофлору кишечника, щоб вся інша мікрофлора організму почала реабілітацію. Цей факт багаторазово доведений клінічними дослідженнями.

Найпростіший, а також ефективний і смачний спосіб відновити мікрофлору кишечника – це натуральні йогурти з пробіотичних заквасок GOOD FOOD.

Закваски GOOD FOOD (ГУД ФУД) містять тільки корисні лакто-і біфідобактерії першого покоління. Ці бактерії ідентичні тим, що живуть в нашому організмі від природи. Це означає лише одне: бактерії з заквасок GOOD FOOD максимально швидко допоможуть відновити баланс мікрофлори всього організму. При цьому, регулярне вживання натуральних йогуртів допоможе легко підтримувати цей баланс і вберегти організм від багатьох недуг.

Рекомендації щодо прийому

В 1 мл готового йогурту GOOD FOOD (ГУД ФУД) кількість корисних бактерій така ж висока, як і в пакетику сухої закваски. При цьому, набагато більша, ніж в капсульованих пробіотиках.

Для профілактики і підтримки мікрофлори достатньо вживати по 150 мл натурального йогурту з заквасок GOOD FOOD вранці і ввечері.

Для лікування (окремо, або разом з медичними препаратами при необхідності) краще використовувати йогурт з закваски Симбіотик від GOOD FOOD.

Рекомендована кількість продукту в день:

  • Дітям до року – 100 мл йогурту в день;
  • Дітям від 1 року до 2 років – 200 мл йогурту в день;
  • Дітям старше 2-х років – 200-300 мл йогурту в день;
  • Дітям шкільного віку і дорослим – по 200 мл двічі на день щодня – вранці і ввечері за півгодини до прийому їжі або через годину-півтори після їжі.

При виражених проявах дисбіозу рекомендовано додати також закваску в сухому вигляді:

  • У сухому вигляді дітям дошкільного віку – тільки за рекомендацією педіатра.
  • Дітям шкільного віку і дорослим – 1 пакетик 2 рази на день за півгодини до їжі, або через годину-півтори після їжі, попередньо розчинивши в 50 мл теплої води або молока.
  • Тривалість прийому в сухому вигляді – весь час прийому препаратів (антибіотиків), плюс 5-7 днів після закінчення курсу лікування.

Good Food – здоров’Я тут!

Good Food 1.09.2020

  • Ніна

    +++

  • Залишити коментар

Читайте також

5 причин додати йогурти-пробіотики в свій раціон

Йогурт-пробіотик — це кисломолочний продукт, в якому живуть корисні бактерії

Домашній йогурт vs магазинний

Домашній йогурт корисніше магазинного. Коли ви готуєте йогурт самі, то ви впевнені в його якості

Здоровий кишківник — здоровий організм

Корисні бактерії, пробіотики, відіграють основну роль в нашому травленні, метаболізмі та імунному захист

0
0
Ваш кошик порожній