Закуска з йогурту, картоплі і зеленого горошку

Як приготувати закуску з йогурта

Горошок у нас прийнято додавати в салати і супи, а ось закуски з нього рідкість. Я пропоную виправити цей стан речей і приготувати дивовижно смачну пасту з картоплі, горошку і натурального домашнього йогурту «Вітамін D3» на заквасці ТМ GOOD FOOD. Завдяки йогурту вона виходить дивовижно ніжною, м’ята надає їй свіжість, а горошок – приємний солодкуватий смак.

Складові

  • 150 г Зелений горошок (заморожений)
  • 200 г Картопля
  • 100 г Йогурт (натуральний домашній на заквасці ТМ GOODFOOD)
  • 4 гілочок М’ята
  • за смаком Сіль та Перець

Закуска з йогурта: покроковий рецепт

Крок 1.

Приготуйте натуральний йогурт на заквасці, відповідно до інструкції на упаковці і охолодіть його в холодильнику протягом кількох годин. Картоплю очистіть і поріжте дрібними кубиками. Перекладіть в каструлю, додайте горошок, залийте водою і варіть на середньому вогні протягом 15 хвилин. Після приготування злийте воду.

Крок 2.

До горошку і картоплі додайте необхідну кількість йогурту і добре перемішайте. Додайте листочки м’яти.

Крок 3.

Перебийте масу занурювальним блендером до отримання однорідної консистенції. Перекладіть масу в невеликі стаканчики і прикрасьте листочками м’яти.

Good Food – здоров’Я тут!

Good Food 5.05.2017

    Залишити коментар

Читайте також

Як зробити йогурт вдома

Як зробити йогурт вдома Зміст Відео-рецепт від Євгена Клопотенко. Приготування йогурту в кастрюлі. Приготування йогурту в мультиварці. Приготування йогурту в…

Як зробити кефір вдома

Як зробити кефір вдома Як приготувати кефір 1. Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної температури 22-30 ° С. Якщо ви…

Як зробити ряженку вдома

Як зробити ряженку вдома Приготування ряжанки 1. Підігрійте пряжене молоко до температури + 38-42 °C. Молоко повинно бути тепліше температури…

0
0
Ваш кошик порожній