Symbiotic starter culture
Symbiotic starter cultureHealth benefits
- Restores the intestinal microflora quickly and naturally,
- Regular consumption maintains healthy microflora.
Introducing to the baby food diet starting from 6 months old.
About starter culture
The support for the microbiomes after antibiotic treatment.
Your immunity will be 100% charged, and digestion runs like clockwork just within 2 weeks.
Good Food conducted medical research at the Bogomolets Medical University. The research was made in a group of people, diagnosed with intestinal dysbacteriosis and who had complaints of several ailments - digestive disorder, stomach discomfort, constant irritability and headache, reducing immunity. These people suffered from the lack of intestinal microflora and each participant's body had reduced the number of helpful bacteria which perform 3 important functions:
- Synthesize all necessary vitamins and amino acids out of the food,
- Protect the body from pathogens, allergens and toxins,
- Help to produce up to 95% of the serotonin, the hormone of joy that provides a sense of lightness and clarity of the mind.
The participants of the research were making and drinking yogurt made from the Symbiotic starter for 2-4 weeks. As a result:
- the immune system has been strengthened,
- GI tract of the participants started working better,
- endurance, energy level and the overall tonus had increased.
GOOD FOOD — healthy eating starts here!
Чому ви в складі на сайті не вказуєте що в симбіотику є лактоза? Я подивилась склад на сайті, забронювала цю закваску в аптеці, чоловік забрав її. Вдома подивилась лактоза на першому місці, і в випадку як у нас коли лактозна непереносимість, я цю закваску можу тільки викинути((( Це дуже неприємно….Зірочки поставила не за сам продукт, так як не можу його повною мірою оцінити, а за некоректно вказану інформацію (у вас в складі тільки бактеріальний склад і все).
Дуже ефективна закваска.Завдякі їй підтримували мікрофлору кішківника після прийому антибіотиків. Не гірше за дорожчі препарати.
Класний йогурт, завжди виходить густим!
Були проблеми з травленням після прийому антибіотиків, уже через неділю прийому значне покращення. А на смак як хороший йогурт!!
Покупали для ребенка 8 мес. Первый раз делали из магазинного детского молока – не вышел, остался жидким. Второй раз по традиции ( обычно берем йогурт, но тут после антибиотиков решили попробовать симбиотик) взяли коровье – вышло на ура, густеньким. Не со всего магазинного молока получается, лучше всего выходит из пряжного, а в илеале из домашнего. Всем добра! Не болейте. 🙂
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Для густоти йогурту спробуйте заквашувати більше часу (12 годин і більше).
Добрый день. Сделали все по инструкции,а на утро молоко осталось жидким. Почему? Спасибо
Добрый день!
Так как продукт живой, результат заквашивания может зависеть от следующих условий.
Посуда должна быть стерильной – для этого обдайте посуду кипятком перед подготовкой.
Молоко тоже должно быть стерильным. Можно взять ультрапастеризованное молоко – оно стерильно. Если вы используете домашнее или пастеризованное, сначала прокипятите его и охладите до +38 …+40 градусов, а затем готовьте йогурт.
Для йогурта важно тепло – если ваш йогурт не вышел густым, он мог остыть во время приготовления. Оставьте его в тепле еще 2-4 часа. Ферментировать йогурт можно до 20 часов. Для получения густого йогурта желательно не перемешивать его во время заквашивания.
Также для загустения перед подачей разместите йогурт в холодильнике на 5-8 часов, чтобы он созрел, стал максимально густым и аппетитным и из него пропала сыворотка.
Мені сподобалось. Насичений смак, ще й корисно.
++
Пью его регулярно уже давно. Вижу реальный полезный эффект для желудка.