Ніжний йогуртовий пиріг

Приготовление

Шукаєте рецепти, щоб побалувати родину на вихідних з користю?

Приготувати ніжний йогуртовий пиріг з полуницею — ідеальний варіант! 

Що вам знадобиться:

  • пшеничне борошно — 300 г;
  • розпушувач — 10 г;
  • оливкова олія — ​​150 г;
  • яйця курячі — 3 шт.;
  • цукровий пісок дрібний — 300 г;
  • лимонна цедра — 1 ч. л.;
  • йогурт домашній — 150 г;
  • абрикосовий джем — 90 г;
  • полуниця — 230 г;
  • вершкове масло — 6 мг.

Рецепт:

  1. У чашу помістіть частину борошна з розпушувачем (приблизно 1/3 частина), всю цедру, 1 яйце, частину йогурту, цукру, масла, перемішайте.
  2. Поступово додавайте перераховані в попередньому кроці інгредієнти, перемішуючи до однорідної консистенції.
  3. Змастіть форму вершковим маслом, перекладіть в форму тісто.
  4. Розмістіть ягоди полуниці (200 г), трохи поглибивши їх у тісто. Поставте форму в духовку приблизно на 30-35 хвилин.
  5. Гарячий пиріг змастіть гарячим джемом за допомогою пензлика.

Перед подачею прикрасьте пиріг ягодами полуниці.