Зробіть йогурт по-соєвому: рецепт домашнього йогурту із заквасок Good Food на соєвому молоці

Приготовление

Якщо ви ще не їли йогурт, приготований на соєвому молоці, скоріше читайте цей рецепт!

  • у ферментованих продуктах багато живих корисних бактерій;
  • тому соєвий йогурт відмінно покращує травлення;
  • спробуйте його приготувати – і ви отримаєте смачний, густий йогурт, в якому аж ложка стоїть.

Бонус 1. Такий йогурт допомагає краще засвоїтись корисним речовинам з їжі, яку ви споживаете протягом цього дня.

Бонус 2. Він легко засвоюється та швидко живить організм енергією.

Бонус 3. Готується він так само просто, як йогурт на звичайному молоці:

  • підігрійте молоко до 42 градусів;
  • висипте будь-яку закваску (окрім закваски Сир) та помішайте;
  • загорніть у ковдру та залиште в теплому місці на 8-12 годин.
  • або використовуйте для приготування йогурту мультиварку або йогуртницю згідно інструкції.

Перевірте готовність та насолоджуйтесь смачним та густим своїм власним домішнім соєвим йогуртом.

Такий йогурт добре підійде людям, які не вживають лактозу/молочний цукор, мають аллергію на молоко або лактазну недостатність. В самій заквасці міститься менше 1 граму лактози.

Спробуєте приготувати?

Закваски Good Food – здоров’Я тут!