Крем-десерт Пташине молоко на домашньому йогурті

Рецепты

Потіште себе корисним десертом, який стане в тисячу разів смачніше, якщо ви приготуєте його своїми руками!

Інгредієнти:

  • домашній йогурт — 500 г;
  • молоко — 200 мл;
  • цукор — 200 г;
  • шоколад — 150 г;
  • желатин — 25 г;
  • ванілін — 1 мг.

Рецепт:

  • залийте желатин холодним молоком і залиште на 15-20 хвилин;
  • желатин залиште на повільному вогні до розчинення, але не доводьте до кипіння;
  • змішайте йогурт, цукор та ванілін;
  • збийте до розчинення цукру;
  • влийте розтоплений желатин, потім збивайте ще 5 хвилин;
  • масу розлийте по креманках і залиште на 1-2 години в холодильнику до повного застигання;
  • шоколад розтопіть на водяній бані;
  • вилийте розтоплений шоколад на застиглий крем.

Просто, смачно та корисно!