Мандариновая Панна Кота с йогуртом

Рецепты

Загадали зробити щось эксклюзивне та смачне?

На 100% корисне?

До того ж, щоб iнгрiдiенти були простими та здоровими?

☝️

Якщо ви як i ми полюэте на такi рецепти, то ось один з них:

Панна Кота з Мандариновим Желе

 

Інгредієнти:

 

Панна Кота:

  • вершки 33% — 400 мл
  • йогурт Good Food — 400 мл
  • желатин — 1 ст.л.
  • білий шоколад — 1 плитка
  • ваніль — за смаком 

Мандаринове желе:

  • мандарини — 750 г + 1-2 шт. для прикрас
  • желатин — 25 г

Рецепт Пана Коти:

Желатин підготуйте згідно з інструкцією на упаковцi.

З'єднайте вершки і йогурт, перемішайте, підігрійте не доводячи до кипіння. Додайте білий шоколад.

Помiшуючи, влияйте желатин.

Сумiш перемiшайте, процідіть та розлийте по формах.

Злегка охолодіть та помістіть десерт в холодильник на 2 години щоб вершковий шар повністю застиг.

 

Рецепт Мандаринового желе:

Зробить з мандаринiв сiк та подогрiйте його.

У гарячий мандариновий сік додайте желатин і перемішайте до повного розчинення желатину.

Охолодіть суміш, розлийте в форми з Панна Котою та знову помістіть у холодильник для остаточного охолодження.

Как же добре вкус панакоты I все - легкий, смачний та 100% здоровий десерт готовий.

 

Закваски Good Food - здоров’Я тут!