Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.
BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект.
В особі BIOCHEM ми знайшли справжніх однодумців. Нас об’єднали спільні принципи: любов до науки і віра, що їжа для людини – найкращі ліки.
Закваски Good Food – єдині закваски, які пройшли клінічні дослідження серед дітей та дорослих. Дослідження показали, що йогурти з корисними бактеріями можуть замінити широкий спектр ліків.
№1. У 2012 році Кафедра внутрішньої медицини Національного Медичного Університету ім. О.О.Богомольця провела дослідження. Мета: визначити, наскільки закваска «Симбіотик» ефективна при лікуванні дисбактеріозу. Результати підтвердили: вона є ефективною альтернативою капсульованих пробіотиків. Підтверджені ефекти:
№2. У 2017 році Кафедра педіатрії Національної Медичної Академії України під керівництвом професора В.В. Бережного, який 25 років займав посаду Головного педіатра МОЗ України, провела дослідження і підтвердила: у 9 з 10 дітей, які протягом 2-3 тижнів пили пробіотичний йогурт на заквасці «Біфідокомплекс»:
Протягом 10 років закваски Good Food виробляються і сертифікуються в Європі. Вони відповідають європейським стандартам для медичних пробіотиків.
Уявіть, у вашому домашньому йогурті є всі необхідні корисні бактерії для зміцнення імунітету, правильної роботи шлунково-кишкового тракту і комфортної роботи шлунка.
Good Food здоров’я ТУТ!