Запитати
Перезаквашування йогуртІв
Приготування йогуртІв в каструлІ
Приготування йогуртІв в йогуртницІ
Приготування сиру

Для економії, наші йогурти можна перезаквашувати 3 рази, корисні властивості пробіотиків при цьому зберігаються

Для приготування нової порції йогурту, замість закваски використовуйте 2-3 столові ложки готового йогурту. Інструкція по приготуванню не відрізняється від приготування йогуртів з сухих заквасок.

1. Беремо від 1 до 3-х літрів молока. Домашнє або пакетоване молоко слід перекип'ятити і охолодити до t 38-40ºС. Ультрапастеризоване молоко (в упаковці Тетра-Пак) досить просто підігріти до t 38-40ºС.

2. Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.

3. Накриваємо каструлю кришкою, закутуємо в покривало і залишаємо в теплому місці.

4. Молоко залишаємо в теплому місці на 8-12 годин (точний час приготування дивіться на пакетику з закваскою).

5. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 3-х днів.

1. Беремо від 1 до 3-х літрів молока і розігріваємо до температури 38-40С.

2. Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.

3. Розливаємо молоко у чашки йогуртниці, накриваємо кришкою включаємо згідно інструкції. Час приготування дивіться на пакетику з закваскою.

4. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 3-х днів.

1. Приготування сиру в домашніх умовах - простіше, ніж здається!

Готуємо кисломолочний продукт на основі закваски «Сир» від GOOD FOOD.

2. Отриману в результаті сквашування простоквашу підігріваємо на маленькому вогні 40-60 хвилин.

3. Охолоджуємо отриману суміш, переливаємо в марлю і підвішуємо для того, щоб від сиру відокремилася сироватка.

Good Food - легко приготувати, смачно їсти!