Запитати

переваги домашніх йогуртів GOODFOOD

ДомашнІ йогурти натуральнІ
Не містять консервантів і шкідливих домішок. У складі тільки молоко і корисні бактерії.
Європейська якІсть
Закваски GOODFOOD виготовляються в "Центрі розвитку та дослідження біохімії BIOCHEM l.t.d " в Італії. Якість пробіотичних культур гарантовано європейським виробником з 30-річною репутацією.
GOODFOOD корисний
Живі бактерії першого покоління, які покращують травлення, зміцнюють імунітет і насичують організм корисними мікроелементами.
ДомашнІй йогурт - це економно
Одного пакетика закваски вистачає на
3 літри живого біопродукту.
ДомашнІ йогурти - легкІ в приготуваннІ.
Всього 5 хвилин вашого часу, поки йогурт готується, ви займаєтесь своїми особистими справами або відпочиваєте.
Закваски GOODFOOD пройшли клІнІчнІ дослІдження
Ефективність заквасок GOODFOOD при лікуванні дисбактеріозу кишечника і захворювань шлунково-кишкового тракту підтверджено медичними клінічними дослідженнями.
НашІ рекомендацІЇ
Перезаквашування йогуртІв
Приготування йогуртІв в каструлІ
Приготування йогуртІв в йогуртницІ
Приготування сиру
Всі кисломолочні продукти GOOD FOOD можна перезаквашувати. Для приготування нової порції йогурту, замість закваски можна використовувати 2-3 столові ложки готового кисломолочного продукту.
Інструкція з приготування не відрізняється від приготування йогуртів з сухих заквасок. Готовий продукт, в якості закваски рекомендуємо пересаджувати не більше 3-х разів.
1. Беремо від 1 до 3-х літрів молока. Домашнє або пакетоване молоко слід перекип'ятити і охолодити до t 38-40ºС. Ультрапастеризоване молоко (в упаковці Тетра-Пак) досить просто підігріти до t 38-40ºС.
2. Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.
3. Накриваємо каструлю кришкою, закутуємо в покривало і залишаємо в теплому місці.
4. Молоко залишаємо в теплому місці на 8-12 годин (точний час приготування дивіться на пакетику з закваскою).
5. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 3-х днів.
1. Беремо від 1 до 3-х літрів молока і розігріваємо до температури 38-40С.
2. Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.
3. Розливаємо молоко у чашки йогуртниці, накриваємо кришкою включаємо згідно інструкції. Час приготування дивіться на пакетику з закваскою.
4. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 3-х днів.
1. Приготування сиру в домашніх умовах - простіше, ніж здається!
Готуємо кисломолочний продукт на основі закваски «Сир» від GOOD FOOD.
2. Отриману в результаті сквашування простоквашу підігріваємо на маленькому вогні 40-60 хвилин.
3. Охолоджуємо отриману суміш, переливаємо в марлю і підвішуємо для того, щоб від сиру відокремилася сироватка.
Good Food - легко приготувати, смачно їсти!
Крок 1
Беремо від 1 до 3-х літрів молока (стільки, скільки ви хочете отримати йогурту). Домашнє або пакетоване молоко слід перекип'ятити і охолодити до t 38-40ºС. Ультрапастеризоване молоко (в упаковці Тетра-Пак) досить просто підігріти до t 38-40ºС.​

Примітка: навіщо потрібно кип'ятити молоко? У молоці, яке не пройшло кип'ятіння, містяться як корисні, так і шкідливі бактерії. У процесі приготування йогурту, ми будемо заселяти в молоко корисні для здоров'я бактерії. Тому молоко повинно бути стерильним. Кип'ятіння вбиває всі не потрібні бактерії в молоці. Молоко в упаковці ТетраПак вже пройшло процес пастеризації, тому його можна використовувати без кип'ятіння.
Крок 2
Висипаємо закваску в молоко і перемішуємо ложкою.

Примітка: принцип дії закваски: в заквасках ГУД ФУД містяться дружні людині біфідо-і лакто бактерії. Потрапляючи в тепле молоко, ці бактерії починають активно розмножуватися, перетворюючи молоко в йогурт, цей процес називається «ферментація». При цьому вони молоко збагачують вітамінами В1, В12, С, Е, Р та іншими корисними вітамінами та мікроелементами.
Крок 3
Накриваємо каструлю кришкою, закутуємо в покривало і залишаємо в теплому місці.

Примітка: Корисні бактерії, які містяться в заквасці, розмножуються при температурі t 38-40С приблизно 8-12 годин (чим довше йогурт стоїть, тим щільнішим і кислішим він буде). Чим більше використовується молока, тим довше буде готуватися йогурт./div>

Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більше 3-х днів.