Перезаквашування
Перезаквашування Як з готового йогурту приготувати новий 1. Підігрійте 1-3 літра молока до t + 38-42 ° C. Молоко повинно…
1. Підігрійте пряжене молоко до температури + 38-42 °C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не дуже гарячим.
2. Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
3. Укутайте посуд з молоком в покривало.
Це допоможе зберегти тепло. Або використовуйте мультиварку чи йогуртницю згідно з інструкцією. Залиште на 8-12 годин.
4. Перевірте готовність.
Переконайтеся, що ряжанка стала густою. Якщо ні – залиште її ще на 2-3 години.
Після того як ряжанка стала густою, покладіть її у холодильник ще на 3-4 години. Зберігайте ряжанку у холодильнику не більше 5 днів.
Перезаквашування Як з готового йогурту приготувати новий 1. Підігрійте 1-3 літра молока до t + 38-42 ° C. Молоко повинно…
Найкорисніші продукти потрібні не тільки немовлятам, але й старшим діткам.
«Добрий знак» — це додаткова гарантія високої європейської якості заквасок «GOOD FOOD».