Як зробити сметану вдома

Приготування сметани в домашніх умовах

1. Підігрійте 1-3 літри вершків 10%, 15% або 20% жирності до t 35-42ºC.

2. Додайте у вершки будь-яку закваску з асортименту Good Food.

Крім закваски Сир / Творог і перемішайте.

3. Укутайте посуд з молоком в покривало.

Це допоможе зберегти тепло. Або використовуйте мультиварку чи йогуртницю згідно з інструкцією. Залиште на 8-12 годин.

4. Перевірте готовність. 

Переконайтеся, що сметана стала густою. Якщо ні – залиште її ще на 2-3 години.

Після того як сметана стала густою, покладіть її у холодильник ще на 3-4 години. Зберігайте сметану у холодильнику не більше 5 днів.

Популярні закваски

Читайте також

Як зробити йогурт вдома

Як зробити йогурт вдома Зміст Відео-рецепт від Євгена Клопотенко. Приготування йогурту в кастрюлі. Приготування йогурту в мультиварці. Приготування йогурту в…

Як зробити сир в домашніх умовах

Як зробити сир в домашніх умовах Зміст Відео-рецепт. Приготування сиру в кастрюлі. Приготування сиру в мультиварці. Приготування сиру в йогуртниці.…

Як зробити кефір вдома

Як зробити кефір вдома Як приготувати кефір 1. Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної температури 22-30 ° С. Якщо ви…

0
0
Ваш кошик порожній