Як схуднути після пологів
Як схуднути без стресу після пологів. Розберемося в рекомендаціях, які безпосередньо радять спеціалісти з ГВ та дієтологи
1.
Йогурт на соєвому молоці готується також, як і на коров’ячому.
В інше рослинне молоко для того, щоб йогурт вийшов густим, потрібно додати на 1 літр молока 4 грами агар-агар або 40 грам кукурудзяного крохмалю або 40 грам крохмалю тапиоки.
2. Підігрійте молоко до t +42°C.
Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап’ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру.
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
3. Додайте закваску для йогурту до молока.
Перемішайте молоко і закваску.
Загорніть каструлю/банку в теплу ковдру (не тонку). Або скористайтеся йогуртницею чи мультиваркою відповідно до інструкції.
Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра – 8-12 годин. Для 3 літрів – 12-20 годин.
4. Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.
У холодильнику йогурт дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки – є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику.
Після дозрівання в вашому пробіотичному йогурті повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті.
Як схуднути без стресу після пологів. Розберемося в рекомендаціях, які безпосередньо радять спеціалісти з ГВ та дієтологи
Йогурт-пробіотик — це кисломолочний продукт, в якому живуть корисні бактерії
Чим більше корисних бактерій в пробіотику — тим краще