Імуналіс
(1 Відгук)

17.0 грн 13.6 грн/пакетик

Показати оптові ціни Приховати оптові ціни

13 грн/пакетиквід 10 шт.

12 грн/пакетиквід 100 шт.

Безкоштовна доставка при замовленні від 250 грн

Закваска для йогурту Імуналіс - це швидкий спосіб підняти імунітет.

Йогурт та імунітет, що спільного? Імунітет людини знаходиться в кишківнику. Сила імунітету безпосередньо залежить від кількості корисних бактерій в ньому. Чим більше хороших бактерій — тим вище стійкість до різноманітних хвороб. Домашні йогурти — найбагатше джерело корисних бактерій для здорового імунітету.

Імуналіс - це мультипробіотик з унікальним комплексом корисних лакто-і біфідобактерій, які зміцнюють імунітет і активізують природні захисні сили організму. 80% імунітету залежить від стану мікрофлори кишківника. Імуналіс оздоровлює кишківник і сприяє виробленню  інтерферону.

Закваска імуналіс:

  • Активізує імунітет
  • Захищає від тяжких форм застуди та інфекцій
  • Формує спочатку міцний імунітет у дітей
  • Підтримує здоров'я у літньому віці

Як приймати Імуналіс:

  • У сухому (незаквашенном) вигляді. Розчиніть вміст одного пакетика в склянці теплої води і приймайте за 20 хвилин до прийому їжі 1 раз на день.
  • У вигляді готового йогурту вживати по 250-300 грам за 20 хвилин до прийому їжі або через 1,5 години після їжі. З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.
  • Протипоказань по тривалості прийому закваски Імуналіс - немає. Бажано йогурти включити в щоденний раціон.

З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.

Йогурт з закваски Імуналіс — це також дуже смачний сніданок. Смак і консистенція: помірно-кислий, густий, однорідний.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не дуже гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і залиште на деякий час, щоб воно охолонуло до зазначеної температури.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Залиште на 7-9 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Молоко із сої, мигдалю, або будь-якої іншої рослини потребує більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало.

Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції.

Перевірте готовність.

Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо ні, то потрібно залишити йогурт на ферментації ще на 2-3 години.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Імуналіс

Імуналіс
(1 Відгук)

Закваска для йогурту Імуналіс - це швидкий спосіб підняти імунітет.

Йогурт та імунітет, що спільного? Імунітет людини знаходиться в кишківнику. Сила імунітету безпосередньо залежить від кількості корисних бактерій в ньому. Чим більше хороших бактерій — тим вище стійкість до різноманітних хвороб. Домашні йогурти — найбагатше джерело корисних бактерій для здорового імунітету.

Імуналіс - це мультипробіотик з унікальним комплексом корисних лакто-і біфідобактерій, які зміцнюють імунітет і активізують природні захисні сили організму. 80% імунітету залежить від стану мікрофлори кишківника. Імуналіс оздоровлює кишківник і сприяє виробленню  інтерферону.

Закваска імуналіс:

  • Активізує імунітет
  • Захищає від тяжких форм застуди та інфекцій
  • Формує спочатку міцний імунітет у дітей
  • Підтримує здоров'я у літньому віці

Як приймати Імуналіс:

  • У сухому (незаквашенном) вигляді. Розчиніть вміст одного пакетика в склянці теплої води і приймайте за 20 хвилин до прийому їжі 1 раз на день.
  • У вигляді готового йогурту вживати по 250-300 грам за 20 хвилин до прийому їжі або через 1,5 години після їжі. З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.
  • Протипоказань по тривалості прийому закваски Імуналіс - немає. Бажано йогурти включити в щоденний раціон.

З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.

Йогурт з закваски Імуналіс — це також дуже смачний сніданок. Смак і консистенція: помірно-кислий, густий, однорідний.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Відгуки

Show reviews in all languages (2)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ніна

    +++