Йогурт + Вітамін D3

17.0 грн/пакетик

Показати оптові ціни Приховати оптові ціни

15,5 грн/пакетиквід 10 шт.

12 грн/пакетиквід 100 шт.

Безкоштовна доставка при замовленні від 250 грн

Йогурт з вітаміном D3 зміцнює нерви, покращує сон і допомагає стати спокійніше😎.

Вчені довели, у людей, що живуть вище 37 паралелі Землі, відзначається середньорічний дефіцит вітаміну D3. Україна знаходиться на 40 паралелі, тому дефіцит вітаміну D3 поширене явище для наших широт.

Як отримати вітамін D3?

Простий і смачний спосіб — домашній йогурт з вітаміном D3 і біфідобактеріями. Разом вони засвоюються набагато краще, тому що саме біфідобактерії відповідають за засвоєння вітаміну D3:

  • Біфідобактерії допомагають засвоїти Вітамін D на 💯%.
  • Вітамін D — є харчуванням для мікрофлори і сприятливо впливає на наше здоров'я.

Одна порція йогурту з закваски GOOD FOOD приготована на 1 літр молока містить:

  • 👩 50% денної норми вітаміну D3 для дорослих;
  • 👶 30% норми вітаміну D3 для дітей;
  • 🌞 а ще 5 видів біфідобактерій для хорошого травлення.

1 закваска - розрахована на 1-3 літра Фітнес Йогурту. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більшк 5 діб

GOOD FOOD — здорове харчування починається тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus.
  • Витамин D3

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не дуже гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і залиште на деякий час, щоб воно охолонуло до зазначеної температури.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Залиште на 7-9 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Молоко із сої, мигдалю, або будь-якої іншої рослини потребує більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало.

Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції.

Перевірте готовність.

Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо ні, то потрібно залишити йогурт на ферментації ще на 2-3 години.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Йогурт + Вітамін D3

Йогурт + Вітамін D3

Йогурт з вітаміном D3 зміцнює нерви, покращує сон і допомагає стати спокійніше😎.

Вчені довели, у людей, що живуть вище 37 паралелі Землі, відзначається середньорічний дефіцит вітаміну D3. Україна знаходиться на 40 паралелі, тому дефіцит вітаміну D3 поширене явище для наших широт.

Як отримати вітамін D3?

Простий і смачний спосіб — домашній йогурт з вітаміном D3 і біфідобактеріями. Разом вони засвоюються набагато краще, тому що саме біфідобактерії відповідають за засвоєння вітаміну D3:

  • Біфідобактерії допомагають засвоїти Вітамін D на 💯%.
  • Вітамін D — є харчуванням для мікрофлори і сприятливо впливає на наше здоров'я.

Одна порція йогурту з закваски GOOD FOOD приготована на 1 літр молока містить:

  • 👩 50% денної норми вітаміну D3 для дорослих;
  • 👶 30% норми вітаміну D3 для дітей;
  • 🌞 а ще 5 видів біфідобактерій для хорошого травлення.

1 закваска - розрахована на 1-3 літра Фітнес Йогурту. Готовий йогурт зберігати в холодильнику не більшк 5 діб

GOOD FOOD — здорове харчування починається тут!

Можливо вас також зацікавить

Відгуки

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відгуків поки нема.