(4 Відгуки)
Симбіотик

Немає в наявності

Йогурт Симбіотик — це натуральний мульти-пробіотик.  Він складається з 11 видів лакто-і біфідобактерії, що становлять мікрофлору здорової людини.

Кожен вид бактерій в організмі людини виконує свою унікальну функцію. Одні знищують хвороботворні віруси і мікроорганізми, інші — виробляють вітаміни і амінокислоти. Симбіотик природньо відновлює мікрофлору кишківника після прийому антибіотиків і покращує травлення.

Симбіотик — відмінний засіб для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту:

  • Забезпечує здорове травлення і баланс мікрофлори кишківника
  • Застосовується при лікуванні і профілактиці дисбактеріозу
  • При регулярному вживанні усуває метеоризм, запори або проноси, коліки, нудоту, болі в області живота та інші проблеми ШКТ
  • Прискорює лікування і захищає від гастриту, виразки, холециститу, панкреатиту, коліту
  • Піклується про вашу мікрофлорі під час і після прийому антибіотиків, детальныше про це тут.

Чим більше видів бактерій містить пробіотик — тим він корисніший.

Симбіотик насищає кишківник різними видами корисних бактерій, щоб його функції виконувалися на 100%.

Симбіотик підходить для харчування дітей до 1 року. У ньому містяться біфідо-і лактобактерії, які необхідні для правильної роботи організму та легкого пристосування до нових продуктів. До того ж в ньому відсутні інші мікроорганізми, яких ще немає в кишечнику у дитини у віці до 1 року.

Як приймати Симбіотик:

  • У сухому (незаквашенном) вигляді. Розчиніть вміст одного пакетика в склянці теплої води і приймайте за 20 хвилин до прийому їжі 1 раз на день.
  • У вигляді готового йогурту вживати по 250-300 грам за 20 хвилин до прийому їжі або через 1,5 години після їжі. З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.
  • Протипоказань по тривалості прийому закваски Симбіотик - немає. Бажано йогурти включити в щоденний раціон.

З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.

Користь та ефективність закваски Симбіотик підтверджені клінічним дослідженням кафедри внутрішньої медицини Національного медичного університету ім. А.А. Богомольця, яке проводилося в 2012 році.

Дослідження підтвердило, що в групах хворих з дисбактеріозом вдається досягти позитивної динаміки при додаванні в раціон закваски Симбіотик протягом 2-4х тижнів. Результати повністю підтвердили ефективність і користь закваски Симбіотик, щодо захворювань, викликаних порушенням мікрофлори. Детальніше тут.

А ще з закваски Симбіотик виходить ніжний йогурт з вишуканим смаком 😋.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Rhamnosus;
  • Lactobacillus Plantarum;
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Загорніть каструлю / банку в теплу ковдру (не тонку). Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції. Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин.

Готовий йогурт має бути густим.

Якщо після 8-12 годин йогурт не загус: Якщо він теплий, залиште його ферментуватися ще 2 години і знову перевірте готовність та густоту. Якщо охолов, підігрійте його, додавши гараче молоко, зануривши каструлю в гарячу воду або в духовці при t 40-50 °C. Потім знову укутайте в ковдру і залиште на 3-4 години.

Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.

У холодильнику йогурт дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки - є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику. Після дозрівання в вашому пробіотичному йогурті повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Симбіотик

Симбіотик

Йогурт Симбіотик — це натуральний мульти-пробіотик.  Він складається з 11 видів лакто-і біфідобактерії, що становлять мікрофлору здорової людини.

Кожен вид бактерій в організмі людини виконує свою унікальну функцію. Одні знищують хвороботворні віруси і мікроорганізми, інші — виробляють вітаміни і амінокислоти. Симбіотик природньо відновлює мікрофлору кишківника після прийому антибіотиків і покращує травлення.

Симбіотик — відмінний засіб для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту:

  • Забезпечує здорове травлення і баланс мікрофлори кишківника
  • Застосовується при лікуванні і профілактиці дисбактеріозу
  • При регулярному вживанні усуває метеоризм, запори або проноси, коліки, нудоту, болі в області живота та інші проблеми ШКТ
  • Прискорює лікування і захищає від гастриту, виразки, холециститу, панкреатиту, коліту
  • Піклується про вашу мікрофлорі під час і після прийому антибіотиків, детальныше про це тут.

Чим більше видів бактерій містить пробіотик — тим він корисніший.

Симбіотик насищає кишківник різними видами корисних бактерій, щоб його функції виконувалися на 100%.

Симбіотик підходить для харчування дітей до 1 року. У ньому містяться біфідо-і лактобактерії, які необхідні для правильної роботи організму та легкого пристосування до нових продуктів. До того ж в ньому відсутні інші мікроорганізми, яких ще немає в кишечнику у дитини у віці до 1 року.

Як приймати Симбіотик:

  • У сухому (незаквашенном) вигляді. Розчиніть вміст одного пакетика в склянці теплої води і приймайте за 20 хвилин до прийому їжі 1 раз на день.
  • У вигляді готового йогурту вживати по 250-300 грам за 20 хвилин до прийому їжі або через 1,5 години після їжі. З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.
  • Протипоказань по тривалості прийому закваски Симбіотик - немає. Бажано йогурти включити в щоденний раціон.

З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.

Користь та ефективність закваски Симбіотик підтверджені клінічним дослідженням кафедри внутрішньої медицини Національного медичного університету ім. А.А. Богомольця, яке проводилося в 2012 році.

Дослідження підтвердило, що в групах хворих з дисбактеріозом вдається досягти позитивної динаміки при додаванні в раціон закваски Симбіотик протягом 2-4х тижнів. Результати повністю підтвердили ефективність і користь закваски Симбіотик, щодо захворювань, викликаних порушенням мікрофлори. Детальніше тут.

А ще з закваски Симбіотик виходить ніжний йогурт з вишуканим смаком 😋.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Можливо вас також зацікавить

Симбіотик Good Food – це «швидка допомога» для вашого кишківника

Ще на початку XX століття російський вчений і нобелівський лауреат Ілля Мечников запропонував оздоровлювати мікрофлору шлунково-кишкового тракту за допомогою кисломолочних продуктів. Мовляв, останні містять дуже корисні бактерії, які необхідні організму для здорового функціонування. Тільки майже через століття, у 2001 році, вчені ВОЗ назвали ці бактерії «пробіотиками».

Цікавий факт:

Термін «пробіотики», що буквально означає «за життя», виник як альтернатива терміну «антибіотики» — «проти життя».

Що ж таке симбіотик і з чим його їсти?

Виявляється, у нашому тілі майже у 10 разів більше мікроорганізмів, ніж самих клітин. Сукупність цих мікроорганізмів разом називають мікробіом людини. А симбіотик – це комбінація важливих бактерій-пробіотиків, створений для здорового функціонування мікробіому і підтримки балансу корисних бактерій і РН кислотно-лужного балансу у кішківнику.

У тілі людини живе тисячі видів бактерій. І щоб їхній симбіоз був успішним, науковці Good Food проаналізували низку досліджень і вивели найкращу комбінацію лакто- та біфідобактерій, які є основою здорової мікрофлори кишківника, а також ефективно відновлюють ШКТ після прийому антибіотиків.

Закваска Симбіотик Good Food – це ефективні штами кисломолочних продуктів

Науковці відносно нещодавно почали поєднувати різні види бактерій, створюючи симбіотики.

Чому науково створені комбінації ефективніші, приміром, за склянку кефіру на ніч? Тому що кількість корисних бактерій у звичайному кефірі значно менша ніж у йогурту-симбіотику.

Симбіотик Good Food містить 11 видів лакто- та біфідокбактерій

Таке поєднання корисних бактерій допоможе:

  • забезпечити здорове травлення і баланс мікрофлори кишківника
  • збільшити кількість “корисних” для людини мікроорганзімів в кишківнику
  • стимулювати організм виробляти необхідні мікроорганізми самостійно
  • підвищити ослаблений імунітет
  • впливати на роботу печінки
  • перешкоджати порушенню кислотно-лужного балансу організму
  • захистити від гастриту, виразки, холециститу, панкреатиту, коліту
  • подбати про вашу мікрофлору під час і після прийому антибіотиків
  • покращити стан шкіри, нігтів, волосся.

Симбіотик Good Food – за здорове життя. Кожен вид бактерій у Симбіотику виконує в організмі свою унікальну функцію. До того ж, споживаючи йогурт-симбіотик Good Food, ви допомагаєте організму синтезувати низку важливих амінокислот, вітамінів (В1, В12, С, Е, Р), а також кращому засвоєнню кальцію, заліза та інших мікроелементів.

Йогурт Симбіотик – профілактика вікових захворювань

Вчені наголошують, що стан мікробіоти в шлунково-кишковому тракті визначає рівень ефективності роботи нервової системи і впливає на розвиток нейродегенеративних захворювань, на які страждають літні люди. Тобто Симбіотик Good Food знижує ризик розвитку вікових захворювань, таких як Альцгеймера, Паркінсона

 

А з чим же їсти Симбіотик Good Food?

Та з чим завгодно, хоч з хлібом, хоч з медом, хоч просто ложкою 🥄.  Тому що Симбіотик Good Food – це не тільки надійна профілактика захворювань, а й просто ніжний та смачний йогурт, яким можна ласувати, де завгодно і будь з чим. Він підходить, як для лікування і профілактики органів травлення, так і для щоденного вживання.

Купити Симбіотик Good Food можна на нашому сайті або в аптеках та супермаркетах.

Good Food

Купуй Good Food – здоров’я буде гуд 🙂!

Відгуки

Show reviews in all languages (9)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Яніна

    Дуже ефективна закваска.Завдякі їй підтримували мікрофлору кішківника після прийому антибіотиків. Не гірше за дорожчі препарати.

  2. Апрорпф

    Класний йогурт, завжди виходить густим!

  3. Антоніна

    Були проблеми з травленням після прийому антибіотиків, уже через неділю прийому значне покращення. А на смак як хороший йогурт!!

  4. Артем

    Мені сподобалось. Насичений смак, ще й корисно.