Закваска для йогурту
(1 Відгук)

14.0 грн/пакетик

Показати оптові ціни Приховати оптові ціни

12,8 грн/пакетиквід 10 шт.

10,2 грн/пакетиквід 100 шт.

Безкоштовна доставка при замовленні від 250 грн

 4 причини готувати домашні йогурти.

1. Натуральність під контролем.

До складу домашнього йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії із закваски.

2. Вітаміни та мінерали.

250 мл йогурту з закваски це:

  • 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету
  • 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів
  • 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку – для міцного скелета і здорової шкіри

3. Домашній йогурт – це смачно

Домашній йогурт - це і легкий десерт, і поживний перекус, і заправка для салату і навіть морозиво, якщо заморозити. У нього густа і щільна консистенція та ніжний вершковий смак з легкою кислинкою. Він чудово поєднується з фруктами, горіхами, медом, печивом і навіть з сіллю та перцем або маринованими огірочками 😋.

4. Домашний йогурт — це корисно

У Європі є дуже популярним приготування домашнього йогурту із заквасок. Адже це неперевершений сніданок, перекус, соус до салату або база для десерту. Закваска GOODFOOD відрізняється від класичного йогурту тим, що додатково збагачена ацидофільною бактерією. А це означає:

  • Корисні бактерії легко розмножуються в молоці - в наслідок чого йогурт швидко сквашується
  • Покращується травлення і зміцнюється імунітет
  • Можливий канцерогенний вплив з іншої їжі нейтралізуються йогуртом вже у шлунку

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів.

Ми впевнені, що спробувавши йогурти із нашими заквасками, ви знайдете для себе ще більше причини готувати цю корисну смакоту вдома 🙂.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Streptococcus Thermophilus.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не дуже гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і залиште на деякий час, щоб воно охолонуло до зазначеної температури.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Залиште на 7-9 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Молоко із сої, мигдалю, або будь-якої іншої рослини потребує більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало.

Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції.

Перевірте готовність.

Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо ні, то потрібно залишити йогурт на ферментації ще на 2-3 години.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Закваска для йогурту

Закваска для йогурту
(1 Відгук)

 4 причини готувати домашні йогурти.

1. Натуральність під контролем.

До складу домашнього йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії із закваски.

2. Вітаміни та мінерали.

250 мл йогурту з закваски це:

  • 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету
  • 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів
  • 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку – для міцного скелета і здорової шкіри

3. Домашній йогурт – це смачно

Домашній йогурт - це і легкий десерт, і поживний перекус, і заправка для салату і навіть морозиво, якщо заморозити. У нього густа і щільна консистенція та ніжний вершковий смак з легкою кислинкою. Він чудово поєднується з фруктами, горіхами, медом, печивом і навіть з сіллю та перцем або маринованими огірочками 😋.

4. Домашний йогурт — це корисно

У Європі є дуже популярним приготування домашнього йогурту із заквасок. Адже це неперевершений сніданок, перекус, соус до салату або база для десерту. Закваска GOODFOOD відрізняється від класичного йогурту тим, що додатково збагачена ацидофільною бактерією. А це означає:

  • Корисні бактерії легко розмножуються в молоці - в наслідок чого йогурт швидко сквашується
  • Покращується травлення і зміцнюється імунітет
  • Можливий канцерогенний вплив з іншої їжі нейтралізуються йогуртом вже у шлунку

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів.

Ми впевнені, що спробувавши йогурти із нашими заквасками, ви знайдете для себе ще більше причини готувати цю корисну смакоту вдома 🙂.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Можливо вас також зацікавить

Закваска для йогурту Good Food – простий спосіб зробити корисний йогурт вдома

Чим відрізняються продукти Good Food? Безперечно якістю. Йогурт на заквасці Good Food ‑ це функціональне харчування. Його головна користь у вивіреному наборі корисних бактерій ‑ пробіотиків, необхідних для правильної роботи нашого кишківника. А ще це дуже смачно і легко приготувати вдома.

Користь та якість заквасок Good Food гарантована виробником та медичними дослідженнями

В Україні у дослідженні, щодо регулярного вживання продуктів на заквасках Good Food, брали участь провідні педіатри МОЗу. Закваски Good Food були рекомендовані до споживання, як продукти для комплексної підтримки здоров’я.

Ось далеко не увесь перелік чудодійних властивостей регулярного вживання справжнього йогурту:

  • Сприяє формуванню стійкого до хвороб імунітету
  • Покращує метаболізм
  • Допомагає у зменшенні зайвої ваги
  • Постачає корисні речовини
  • Приносить насолоду.

Вже понад 10 років закваски Good Food виготовляють  в Центрі з розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM (Італія). Щоб користь від йогурту була не на словах, а на ділі, науковці відібрали саме ті пробіотичні штами бактерій, які мають доведену терапевтичну користь. Далі  була робота технологів ‑ вони зробили кисломолочні продукти на заквасках Good Food не тільки корисним, але й смачними.  

Свіжі йогурт на заквасці Good Food є більш ефективними ніж аптечні пробіотики.

 

Закваска для йогурту Good Food – чарівне зілля для приготування магічного йогурту

Питаєте, в чому магія? Йогурт Good Food це не тільки концентрат смакоти та користі але й дуже простий у приготуванні продукт. Вам потрібні: пакетик закваски Good Food, молоко і посудина на пару літрів.

Необов’язково використовувати йогуртницю. Йогурт зручно робити у мультиварці. Підійде і звичайна скляна банка.

Підігріваємо молоко до 40 градусів, додаємо закваску для йогурту Good Food, перемішуємо і ставимо 6-8 годин у тепло – і ваш ніжний, натуральний, смачнючий, домашній йогурт готовий.

Покрокову інструкції з приготування домашнього йогурту дивіться тут.

Закваски Good Food – це дуже приваблива ціна готового продукту. З одного пакетика закваски Good Food можна приготувати трьохлітрову банку йогурту 😍.

Йогурт Good Food ‑ ніжний смак ідеальної свіжості

Вам часто вдається купити дійсно свіжий, сьогоднішній або хоча б вчорашній, йогурт? Солодкі кисломолочні десерти, які чомусь вважаються йогуртами, мають термін зберігання від місяця до року, нічого спільного із справжнім йогуртом не мають. Термін зберігання готового домашнього продукту всього кілька днів (до 5-ти).

Закваска для йогурту Good Food відповідає вимогам міжнародних стандартів

За міжнародними стандартами продукт може називатися йогуртом, якщо він відповідає трьом критеріям:

  1. Молоко – основний інгредієнт йогурту
  2. Ферментація, як головний процес виробництва
  3. Основна умова ферментації ‑ безпосередня участь живих мікроорганізмів із сімейства лактобактерій

А ми б ще й від себе додали 4 пункт – відсутність консервантів, ароматизаторів, штучних барвників та згущувачів.

Закваска для йогурту Good Food – гарантія отримання йогурту без зайвого цукру

Чи знали ви, що у справжньому йогурті немає доданого цукру і він не солодший за кефір?

Термофільні лактобактерії закваски Good Food перероблюють цукор і лактозу, що є складовою звичайного молока, в молочну кислоту. В «домашньому» йогурті залишається близько 6 г цукру на 150 г продукту. У «магазинні» йогурти додаються спеціальні смакові компоненти: в солодких «магазинних» йогуртах – до 20 г, а у питних ‑ взагалі до 37 г доданого цукру. Доведено, що вживання таких «солодощів» може призвести до розвитку цукрового діабету.

Видання BMJ Open опублікувало результати дослідження вчених з університетів Суррея і Лідса. Вони проаналізували склад 921 йогурта з магазинів Англії. У 90% продуктів рівень цукру набагато перевищував прийняті в ЄС норми.

В Україні результати незалежної експертизи показали, що один магазинний йогурт містить три чайні ложки цукру, в той час як на упаковці виробник вказує 10 г цукру на 100 г готового продукту. Тобто цукру в таких йогуртах на 40%-50% більше зазначених цифр.

Йогурт Good Food – корисний в будь-який час доби 😉.

Користь справжнього йогурту довели відомі науковці

  • Лікар Аннет Нуараді із Австралії вивчала харчову поведінку понад двох тисяч студентів і дійшла висновку, що при постійному споживанні йогурту на заквасці, успішність студентів значно покращувалася.
  • Шанхайський університет впродовж трьох років дослідження довів, що споживання справжнього йогурту, більш ніж на третину знижує ризик ожиріння.
  • Це ж підтвердили і вчені з Університету Теннесі (США). Своїм дослідженням вони з’ясували, що люди, які дотримувалися дієти і при цьому щоденно вживали йогурт, позбавилися на 22% більше зайвої ваги, ніж ті, які просто були на дієті.

Хочеш goodний продукт? Обирай Good Food!

Відгуки

Show reviews in all languages (3)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Антон

    Дуже смачні, і дітям подобаються.