(2 Відгуки)
Закваска для кефіру

Немає в наявності

Закваска для кефіру Good Food — справжня знахідка для людей, які піклуються про своє здоров’я. Закваска містить тільки живі бактерії-пробіотики, які цілюще впливають на здоров’я.

Кефір Good Food — напій з неабияким темпераментом. Із кислинкою, запахом скошеної трави та смаком щасливого дитинства. А ще, як справжній кефір, він має бульбашки, звичайно, не такі як в «Кока-Колі» 🙂, а ніжні і корисні.

Кефір Good Food — невибагливий у приготуванні і просто унікальний за своїми якостями:

  • дуже смачний та корисний помічник у боротьбі за гарну фігуру
  • допомагає при проблемах з травленням
  • має антибактеріальні властивості
  • ефективний для профілактики від раку (за даними дослідження, опублікованого в Journal of Medicinal Foods, пробіотики, що містяться в кефірі, перешкоджають росту клітин, які викликають рак молочних залоз)
  • підходять людям із непереносимістю лактози
  • незамінний при схудненні і очищенні організму
  • та найголовніше його дуже полюбляють дітки 👶👧👦

1 закваска кефіру — розрахована на 1-3 літри молока.

Хочеш здоровий продукт? Вибирай Good Food!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Leuconostoc Cremoris
  • Lactococcus Cremoris
  • Lactococcus Lactis
  • Lactococcus Diacetylactis
  • Saccharomyces Cerevisiae
  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Lactobacillus Acidophilus
  • Bifidobacterium Bifidum

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Найпростіший спосіб приготувати домашній кефір – це взяти упаковку суперпастеризованого молока (продається в твердій упаковці Tetra Pak) висипати туди закваску “Кефір", збовтати і залишити на 1,5-2 доби при кімнатній температурі.

Якщо ви хочете зробити кефір з домашнього або просто пастеризованого молока, дивіться детальний рецепт за посиланням.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Закваска для кефіру

Закваска для кефіру

Закваска для кефіру Good Food — справжня знахідка для людей, які піклуються про своє здоров’я. Закваска містить тільки живі бактерії-пробіотики, які цілюще впливають на здоров’я.

Кефір Good Food — напій з неабияким темпераментом. Із кислинкою, запахом скошеної трави та смаком щасливого дитинства. А ще, як справжній кефір, він має бульбашки, звичайно, не такі як в «Кока-Колі» 🙂, а ніжні і корисні.

Кефір Good Food — невибагливий у приготуванні і просто унікальний за своїми якостями:

  • дуже смачний та корисний помічник у боротьбі за гарну фігуру
  • допомагає при проблемах з травленням
  • має антибактеріальні властивості
  • ефективний для профілактики від раку (за даними дослідження, опублікованого в Journal of Medicinal Foods, пробіотики, що містяться в кефірі, перешкоджають росту клітин, які викликають рак молочних залоз)
  • підходять людям із непереносимістю лактози
  • незамінний при схудненні і очищенні організму
  • та найголовніше його дуже полюбляють дітки 👶👧👦

1 закваска кефіру — розрахована на 1-3 літри молока.

Хочеш здоровий продукт? Вибирай Good Food!

Можливо вас також зацікавить

Закваска для кефіру Good Food — простий споcіб приготувати корисний кефір вдома

Купити справжній живий кефір у магазині — це надскладне завдання. Однак, ним не варто перейматися, тому що закваска для кефіру Good Food зробить для вас такий кефір, який неможливо буде замінити на щось інше.

Зробити самостійно правильний кефір дуже просто

Будь-яка пляшка магазинного кефіру має приблизно однаковий термін споживання — 30 днів. Для забезпечення стабільності продукту на такий довгий час, магазинний кефір проходить пастеризацію, тож про живі бактерії тут вже не йдеться.

Справжній кефір готується методом сквашування молока спеціальним бактеріальним складом закваски. Завдяки правильній дозі бульбашок він пощипує і бадьорить. Такі властивості в продукті утворюються завдяки заквасці, яка продовжує «жити» в готовому кефірі.

Всього один пакетик закваски, молоко, кімнатна температура (22-25°С) та час (20-24 години), а на виході — три літри густого, ніжного, смачного і корисного кефіру. До того ж ціна кефірної закваски приємно вражає — ви отримуєте і економію, і реальну користь для здоров’я.

Закваски Good Food джерело кефірної користі

А що таке справжній кефір і від чого залежить його справжність? Адже саме СВІЖИЙ кефір чудово стимулює травлення, перистальтику кишківника і сприяє очищенню й позбавлення від зайвих кілограмів. Справжній кефір благотворно впливає на нервову систему, надає людині більше енергії для життя та розвитку. Та й дітям можна давати максимум триденний кефір.

Запорука корисного кефіру і хорошого настрою — закваска для кефіру Good Food, яка гарантує велику кількість корисних мікроелементів у складі готового продукту:

  • лактокультури-пробіотики (мікробні культури, що допомагають працювати кишківнику)
  • життєво важливі мікроелементи — фтор, мідь, йод
  • вітаміни групи B
  • вітаміни D, А, К

Також кефір на закваcці Good Food покращує фізичний розвиток дітей. Це підтверджено клінічними дослідженнями серед дітей від 1 до 3 років.

Користь «живого» кефіру доведено наукою

Ось лише кілька міжнародних досліджень, які довели корисність регулярного вживання справжнього кефіру:

  • University Health News (partners with expert sources from some of America’s most respected medical schools, hospitals, and health centers) на своєму сайті розмістили наукове підтвердження тому, що кефір покращує настрій, тому що запобігає підвищенню рівня кортизолу та збільшує рівень серотоніну, який впливає на настрій та апетит.
  • А дослідження, опубліковані US National Library of Medicine National Institutes of Health доводять, що кефір допомагає засвоюватися кальцію в кісткових клітинах. Це призводить до поліпшення щільності кісток.
  • Iranian Journal of Public Health опублікував у 2015 році дослідження вчених, які довели, що кефір знижує показники глюкози. Тобто він є профілактикою лікування цукрового діабету.

Закваска для кефіру Good Food виготовляється в Італії, в Центрі з розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Закваска пройшла клінічні дослідження, є ефективною альтернативою аптечним пробіотикам.

Хочеш goodний продукт? Обирай Good Food!

Відгуки

Show reviews in all languages (4)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Шпак Максим Анатолійович (перевірений власник)

    Дійсно смачний кефір, готується легко. Немає ніякого післясмаку

  2. Анастасія

    Кефір сподобався, заквашувати досить довго та смак того вартий. з магазинним не зрівняється!