(1 Відгук)
Закваска для наріне

Немає в наявності

Наріне – це кисломолочний продукт, в основі якого бактеріальна культура Lactobacillus acidophilus. Наріне сприяє зміцненню імунітету, відновлює мікрофлору після прийому антибіотиків, є відмінним детоксикатором. Рекомендований дітям від 1 року 👶.

Від довгожителів довгожителям. Просто вах, як смачно і корисно!

Жителі Кавказу знають, напій Наріне – це смачний спосіб зміцнити і підвищити імунітет. Він виводить з організму токсини і допомагає впоратися з симптомами отруєння. Приготуйте Наріне вдома – використовуйте закваску, щоб прожити довге і здорове життя.

Прожити 100 років в здоровому тілі з міцним духом – хочете!?

У 1964 році вчений Л.А. Ерзінкян створив продукт, який на Кавказі називають «напоєм довгожителів». Ми його знаємо як Наріне – саме так звали онучку Ерзінкяна.

Сьогодні лікарі все частіше рекомендують додавати 0,5-1 порцію домашнього Наріне до раціону дорослих і дітей. Чому? Давайте розберемося в його корисних властивостях:

  • можна давати діточкам віком від 1 року – тоді вони рідше хворіють і швидше розвиваються
  • у малюків рідше зустрічаються коліки та проблеми з імунітетом
  • для дорослих Наріне стає смачною профілактикою дисбактеріозу кишківника, кишкових інфекцій, дизентерії, виразкових захворювань
  • допомагає відновлюватися після курсу антибіотиків і безболісно припинити їх прийом
    зміцнює імунітет, тому всього 1 порція Наріне кожен день допоможе всій родині рідше стикатися з такими хворобами, як пневмонія, ангіна, остеопороз
  • цей напій – смачний засіб боротьби з інфекцією після операцій і гінекологічних захворювань

Все це можливо завдяки грамотно підібраним пробіотикам у заквасці «Наріне», які очищають організм від токсинів, перезапускають метаболізм та допомагають організму засвоювати всі поживні речовини з їжі. До того ж в такому напої всього 2 компоненти – молоко і сама закваска, без барвників, цукру і консервантів.

Для прискорення ефекту закваску Наріне можна вживати в чистому вигляді, без заквашування. Розчиніть вміст одного пакетика в 20 мл теплої кип'яченої води або молока і приймайте двічі в день за 20 хвилин до їжі (для дітей до 3-х років - один пакетик розділити на два прийоми).

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту Наріне. Зберігається Наріне в холодильнику до 5 днів.

Додайте до свого раціону домашній Наріне – і вже через 2 тижні переконайтеся, що у вашому житті стало більше здоров'я і сил 💪.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Загорніть каструлю / банку в теплу ковдру (не тонку). Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції. Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин.

Готовий йогурт-наріне має бути густим.

Якщо після 8-12 годин йогурт-наріне не загус: Якщо він теплий, залиште його ферментуватися ще 2 години і знову перевірте готовність та густоту. Якщо охолов, підігрійте його, додавши гараче молоко, зануривши каструлю в гарячу воду або в духовці при t 40-50 °C. Потім знову укутайте в ковдру і залиште на 3-4 години.

Покладіть йогурт-наріне у холодильник для охолодження на 5-8 годин.

У холодильнику йогурт-наріне дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки - є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику. Після дозрівання в вашому йогурті-наріне повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Закваска для наріне

Закваска для наріне

Наріне – це кисломолочний продукт, в основі якого бактеріальна культура Lactobacillus acidophilus. Наріне сприяє зміцненню імунітету, відновлює мікрофлору після прийому антибіотиків, є відмінним детоксикатором. Рекомендований дітям від 1 року 👶.

Від довгожителів довгожителям. Просто вах, як смачно і корисно!

Жителі Кавказу знають, напій Наріне – це смачний спосіб зміцнити і підвищити імунітет. Він виводить з організму токсини і допомагає впоратися з симптомами отруєння. Приготуйте Наріне вдома – використовуйте закваску, щоб прожити довге і здорове життя.

Прожити 100 років в здоровому тілі з міцним духом – хочете!?

У 1964 році вчений Л.А. Ерзінкян створив продукт, який на Кавказі називають «напоєм довгожителів». Ми його знаємо як Наріне – саме так звали онучку Ерзінкяна.

Сьогодні лікарі все частіше рекомендують додавати 0,5-1 порцію домашнього Наріне до раціону дорослих і дітей. Чому? Давайте розберемося в його корисних властивостях:

  • можна давати діточкам віком від 1 року – тоді вони рідше хворіють і швидше розвиваються
  • у малюків рідше зустрічаються коліки та проблеми з імунітетом
  • для дорослих Наріне стає смачною профілактикою дисбактеріозу кишківника, кишкових інфекцій, дизентерії, виразкових захворювань
  • допомагає відновлюватися після курсу антибіотиків і безболісно припинити їх прийом
    зміцнює імунітет, тому всього 1 порція Наріне кожен день допоможе всій родині рідше стикатися з такими хворобами, як пневмонія, ангіна, остеопороз
  • цей напій – смачний засіб боротьби з інфекцією після операцій і гінекологічних захворювань

Все це можливо завдяки грамотно підібраним пробіотикам у заквасці «Наріне», які очищають організм від токсинів, перезапускають метаболізм та допомагають організму засвоювати всі поживні речовини з їжі. До того ж в такому напої всього 2 компоненти – молоко і сама закваска, без барвників, цукру і консервантів.

Для прискорення ефекту закваску Наріне можна вживати в чистому вигляді, без заквашування. Розчиніть вміст одного пакетика в 20 мл теплої кип'яченої води або молока і приймайте двічі в день за 20 хвилин до їжі (для дітей до 3-х років - один пакетик розділити на два прийоми).

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту Наріне. Зберігається Наріне в холодильнику до 5 днів.

Додайте до свого раціону домашній Наріне – і вже через 2 тижні переконайтеся, що у вашому житті стало більше здоров'я і сил 💪.

GOOD FOOD - здоров'Я тут!

Можливо вас також зацікавить

Наріне – кисломолочний продукт XXI століття

Наріне – кисломолочний продукт XXI століття. Саме такий висновок зробили науковці, мікробіологи після численних досліджень лікувального ефекту Наріне.
Спочатку Наріне передовсім рекомендували як корисний замінник материнського молока для немовлят. Однак, бактерії Наріне мали настільки успішний ефект у поліпшенні моторики і мікрофлори кишківника, а також у пригніченні патогенної флори і відновленні природної, що її почали використовувати у профілактиці та лікуванні не тільки у дітей але й у дорослих:

  • діабету
  • захворювань шкіри
  • хвороб печінки та нирок
  • астми, бронхіту, пневмонії
  • парадонтозу
  • дисбактеріозу
  • сальмонельозу
  • діареї
  • дизентерії

Закваска для Наріне схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я

Чи відомо вам, що Лактобацила ацидофільна паличка дуже корисний мікроорганізм. Вірменський мікробіолог Левон Акопович Єрзінкян, у винятково наукових інтересах, вивів цю палчику із кишківника своєї новонародженої онучки.

Можливо, ця історія нічим би й не скінчилася, якби ця ж його онучка у віці 2-х років небезпечно не отруїлася. Медикаментозне лікування результатів не давало. Тож дідусь-мікробіолог з великою надією на успіх розмножив ацидофільну паличку, зробив ацидофільне молоко і почав лікувати свою онучку, яку звали Наріне. Дівчинка вилікувалася, а кисломолочний продукт був названий на її честь.

 

Йогурт Наріне Good Food – cмакує та лікує

У натуральному йогурті Наріне Good Food дуже простий склад – це молоко та закваска, в яку входить болгарська паличка та ацидофільна лакто бактерія. Інших інгредієнтів, згущувачів, ароматизаторів, добавок, немає. Пам’ятайте, термін зберігання продукту дуже короткий: не 30, і навіть не 7 днів, а лише 5 днів у холодильнику.

Багато спеціалістів працювало над тим, щоб Наріне Good Food був натуральним, лікувальним та смачним. Недарма Наріне ще називають природнім антибіотиком.

Споживання Наріне активує самоочищення та детоксикацію організму, стимулює вироблення вітамінів і інтерферону для захисту від вірусів. Допомагає відновитися після прийому антибіотиків чи знеболювальних препаратів.

Численні дослідження та тестування підтвердили лікувальну дію закваски Наріне. Однак, усі корисні властивості йогурту залежать від сумлінності виробника. Тому лікарі рекомендують йогурт Наріне готувати вдома. А в цьому вам радо допоможе закваска Good Food. А якщо у вас алергія на коров’ячий білок, то закваску Наріне Good Food можна вживати в чистому вигляді, без заквашування, розчинивши пакетик закваски у 20 мл теплої води.

Закваска для Наріне – це можливість приготувати звичні страви з додатковою користю

Безперечно, що споживання Наріне пов’язане не тільки з профілактикою чи усуненням якого-небудь захворювання. Більшість людей полюбляють Наріне за його поживність та смак. Адже це дуже смачний інгредієнт:

  • Для сніданку із кашею
  • Як альтернатива перекусу
  • Замість вечері 😉
  • Для приготування млинців, оладок, пирогів, кексів
  • Чудовий інгредієнт для любителів запіканки
  • Для соусу
  • Навіть маринаду для м’яса.

Купуй Наріне Good Food і твоє здоров’я буде гуд! 🙂

Відгуки

Show reviews in all languages (3)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ірина Степанівна

    Чудовий і смачний йогурт. Справді має терапевтичний ефект.