(1 Відгук)
Закваска для ряжанки

Немає в наявності

Ряжанка — натуральний, легкий, корисний, традиційний і класично-карамельний десерт, який сам приготується за ніч.

Смак домашньої ряжанки поєднує в собі відтінки топленого молока та легкі нотки карамелі 🥛🍬🌞.

Ряжанка Good Food — корисний для здоров'я суперфуд:

  • містить 5 біфідобактерій для відмінного травлення
  • в 250 мл ряжанки аж 25% добової норми кальцію і фосфору

Смачне буває дуууже корисним.

А ще приготування ряжанки із закваски — це справжня подорож у минуле: ви відчуєте себе так, ніби перенеслися в часі та опинилися біля справжньої сільської печі, в якій раніше довгі години готували ряжанку.

Щоб приготувати вдома ряжанку, потрібні тільки закваска і пряжене молоко. Карамельний вершковий смак виходить сам по собі, як і ніжна консистенція.

З однієї закваски виходить від 1-го до 3-х літрів ряжанки. Зберігається домашня ряжанка в холодильнику до 5 днів.

Закваска «Ряжанка» — смачний і корисний десерт десерт на сніданок, обід чи вечерю для всієї родини.

Хочешь goodний продукт? Выбирай Good Food!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте топлене молоко до температури + 38-42 °C.

Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

Укутайте посуд з молоком в покривало.

Це допоможе зберегти тепло. Або використовуйте мультиварку чи йогуртницю згідно з інструкцією. Залиште на 8-12 годин.

Перевірте готовність.

Переконайтеся, що ряжанка стала густою. Якщо ні, то потрібно залишити її на ферментації ще на 2-3 години. Після того як ряжанка стала густою, покладіть її у холодильник ще на 3-4 години. Зберігайте ряжанку у холодильнику не більше 5 днів.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Закваска для ряжанки

Закваска для ряжанки

Ряжанка — натуральний, легкий, корисний, традиційний і класично-карамельний десерт, який сам приготується за ніч.

Смак домашньої ряжанки поєднує в собі відтінки топленого молока та легкі нотки карамелі 🥛🍬🌞.

Ряжанка Good Food — корисний для здоров'я суперфуд:

  • містить 5 біфідобактерій для відмінного травлення
  • в 250 мл ряжанки аж 25% добової норми кальцію і фосфору

Смачне буває дуууже корисним.

А ще приготування ряжанки із закваски — це справжня подорож у минуле: ви відчуєте себе так, ніби перенеслися в часі та опинилися біля справжньої сільської печі, в якій раніше довгі години готували ряжанку.

Щоб приготувати вдома ряжанку, потрібні тільки закваска і пряжене молоко. Карамельний вершковий смак виходить сам по собі, як і ніжна консистенція.

З однієї закваски виходить від 1-го до 3-х літрів ряжанки. Зберігається домашня ряжанка в холодильнику до 5 днів.

Закваска «Ряжанка» — смачний і корисний десерт десерт на сніданок, обід чи вечерю для всієї родини.

Хочешь goodний продукт? Выбирай Good Food!

Можливо вас також зацікавить

Закваска для ряжанки — простий споcіб приготувати корисний карамельний напій вдома

Ряжанку готують із пряженого молока і закваски. Під час нагрівання молока відбувається взаємодія молочних білків із молочним цукром і утворюється меланоїдін. Саме ця речовина забезпечує апетитний колір топленого молока та легкий смак карамелі. А ще у ряжанці створюється така насичена комбінація фосфору і кальцію у готовому продукті, що при регулярному смакуванні ваше волосся, нігті та шкіра стають здоровими та сяючими. Смакота і користь в одному продукті реальний суперфуд 💪‼

Ряжанка Good Food – десерт із науково доведеною користю

Дослідники мікробіому людини стверджують, що їжа, яку ми споживаємо, впливає на роботу нашого мозку і психіку значно більше ніж раніше вважалося. Виробники закваски для ряженки Good Food проаналізували десятки клінічних досліджень та відібрали 5 біфідобактерій, що сприяють якісному травленню та виробляють відмінний продукт.

Закваска для ряжанки Good Food — головний компонент для натурального кисломолочного продукту. Магазинна ряжанка йому не конкурент. Тому що ряжанка Good Food — cвіжа, насичена, густа, із ароматним присмаком карамелі, вона жива. Має лише 5-денний термін зберігання.

Корисність ряжанки Good Food незліченна:

  • покращує роботу шлунка і травної системи
  • нормалізує роботу нирок
  • легко засвоюється організмом
  • рекомендується людям із хворобами внутрішніх органів, особливо при захворюваннях печінки і жовчного міхура
  • полегшує біль, пов’язаний із мігренями
  • покращує стан усього організму
  • подобається дітям

 

Як готувати ряжанку Good Food?

Даємо два варіанти:

Спосіб швиденький: візьміть готове пряжене молоко. Нагрійте до 38-42С, додайте закваску, ретельно перемішайте чистою ложкою, залиште на 8-12 годин у йогуртниці, мультиварці або у іншій зручній ємності, накрийте ковдрою для зберігання тепла.

І трошки довший: підходить для тих, в кого є доступ до фермерського молока. Спочатку доводимо до кипіння молоко. Паралельно розігріваємо духовку. Кип’ячене молоко ставимо в духовку при 100-70С (залежить від вашої духовки), аби воно там потомилося 5-9 годин. Готове пряжене молоко має колір слонової кістки, золотисто-коричневу скоринку. Виймаємо з духовки молоко і трошки охолоджуємо. У тепле, не гаряче (!) молоко додаємо пакетик закваски. Лягаємо спати, щоб наші чари краще подіяли. І, вуаля 😉. На ранок отримуємо неперевершений сніданок.

Запам’ятайте, найкраща ряжанка готується вдома!

Покрокову та відео інструкції з приготування ряжанки дивіться тут.

Ряжанка Good Food — шанс повернутися у дитинство і загадати його смаки та аромати, тепло рідного дому, турботу мами або бабусі, їх любов.

Колись наші бабусі та прабабусі готували ряжанку в печі у горнятках. Смакували її із варениками, млинцями, пирогами та коржами у неділю і святкові дні.

А ще з ряжанкою можна готувати:

  • фруктові та овочеві смузі
  • пишні млинці та оладки
  • випічку: хліб, тортики, кекси, запіканки
  • різноманітні десерти

Ціна закваски для ряжанки Good Food — це вигідна ціна для приготування якісного продукту. Всього 1 пакетик закваски начаклує за 8 годин аж 3 літри ряжанки.

Ряжанка Good Food — напій, яким так люблять ласувати діти

Дієтологи запевняють, що ряжанка один із найкорисніших продуктів: одна склянка ряжанки забезпечує 25% добової норми кальцію і 20% добової норми фосфору. Завдяки регулярному вживанню цього кисломолочного продукту ви матиме міцні кістки, розкішне волосся і сильний імунітет, оскільки поповните свій організм необхідними вітамінами та мікроелементами.

Закваски для ряжанки Good Food виготовляють в Італії, в Центрі з розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM.

Хочеш goodний продукт? Обирай Good Food!

Відгуки

Show reviews in all languages (2)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Лейла

    Ряжанка найсмачніший серед кисломолочних продуктів і мій улюблений. З закваскою Гудфуд виходить добре і смачно, за досить низькою ціною