- Не можна додати "Імуналіс" до кошика, оскільки товар відсутній в наявності.
Закваска для ряжанки
Закваска для ряжанкиРяжанка — натуральний, легкий, корисний, традиційний і класично-карамельний десерт, який сам приготується за ніч.
Смак домашньої ряжанки поєднує в собі відтінки топленого молока та легкі нотки карамелі 🥛🍬🌞.
Ряжанка Good Food — корисний для здоров'я суперфуд:
- містить 5 біфідобактерій для відмінного травлення
- в 250 мл ряжанки аж 25% добової норми кальцію і фосфору
Смачне буває дуууже корисним.
А ще приготування ряжанки із закваски — це справжня подорож у минуле: ви відчуєте себе так, ніби перенеслися в часі та опинилися біля справжньої сільської печі, в якій раніше довгі години готували ряжанку.
Щоб приготувати вдома ряжанку, потрібні тільки закваска і пряжене молоко. Карамельний вершковий смак виходить сам по собі, як і ніжна консистенція.
З однієї закваски виходить від 1-го до 3-х літрів ряжанки. Зберігається домашня ряжанка в холодильнику до 5 днів.
Закваска «Ряжанка» — смачний і корисний десерт десерт на сніданок, обід чи вечерю для всієї родини.
Хочешь goodний продукт? Выбирай Good Food!
Можливо вас також зацікавить
Закваска для ряжанки — простий споcіб приготувати корисний карамельний напій вдома
Ряжанку готують із пряженого молока і закваски. Під час нагрівання молока відбувається взаємодія молочних білків із молочним цукром і утворюється меланоїдін. Саме ця речовина забезпечує апетитний колір топленого молока та легкий смак карамелі. А ще у ряжанці створюється така насичена комбінація фосфору і кальцію у готовому продукті, що при регулярному смакуванні ваше волосся, нігті та шкіра стають здоровими та сяючими. Смакота і користь в одному продукті реальний суперфуд 💪‼
Ряжанка Good Food – десерт із науково доведеною користю
Дослідники мікробіому людини стверджують, що їжа, яку ми споживаємо, впливає на роботу нашого мозку і психіку значно більше ніж раніше вважалося. Виробники закваски для ряженки Good Food проаналізували десятки клінічних досліджень та відібрали 5 біфідобактерій, що сприяють якісному травленню та виробляють відмінний продукт.
Закваска для ряжанки Good Food — головний компонент для натурального кисломолочного продукту. Магазинна ряжанка йому не конкурент. Тому що ряжанка Good Food — cвіжа, насичена, густа, із ароматним присмаком карамелі, вона жива. Має лише 5-денний термін зберігання.
Корисність ряжанки Good Food незліченна:
- покращує роботу шлунка і травної системи
- нормалізує роботу нирок
- легко засвоюється організмом
- рекомендується людям із хворобами внутрішніх органів, особливо при захворюваннях печінки і жовчного міхура
- полегшує біль, пов’язаний із мігренями
- покращує стан усього організму
- подобається дітям
Як готувати ряжанку Good Food?
Даємо два варіанти:
Спосіб швиденький: візьміть готове пряжене молоко. Нагрійте до 38-42С, додайте закваску, ретельно перемішайте чистою ложкою, залиште на 8-12 годин у йогуртниці, мультиварці або у іншій зручній ємності, накрийте ковдрою для зберігання тепла.
І трошки довший: підходить для тих, в кого є доступ до фермерського молока. Спочатку доводимо до кипіння молоко. Паралельно розігріваємо духовку. Кип’ячене молоко ставимо в духовку при 100-70С (залежить від вашої духовки), аби воно там потомилося 5-9 годин. Готове пряжене молоко має колір слонової кістки, золотисто-коричневу скоринку. Виймаємо з духовки молоко і трошки охолоджуємо. У тепле, не гаряче (!) молоко додаємо пакетик закваски. Лягаємо спати, щоб наші чари краще подіяли. І, вуаля 😉. На ранок отримуємо неперевершений сніданок.
Запам’ятайте, найкраща ряжанка готується вдома!
Покрокову та відео інструкції з приготування ряжанки дивіться тут.
Ряжанка Good Food — шанс повернутися у дитинство і загадати його смаки та аромати, тепло рідного дому, турботу мами або бабусі, їх любов.
Колись наші бабусі та прабабусі готували ряжанку в печі у горнятках. Смакували її із варениками, млинцями, пирогами та коржами у неділю і святкові дні.
А ще з ряжанкою можна готувати:
- фруктові та овочеві смузі
- пишні млинці та оладки
- випічку: хліб, тортики, кекси, запіканки
- різноманітні десерти
Ціна закваски для ряжанки Good Food — це вигідна ціна для приготування якісного продукту. Всього 1 пакетик закваски начаклує за 8 годин аж 3 літри ряжанки.
Ряжанка Good Food — напій, яким так люблять ласувати діти
Дієтологи запевняють, що ряжанка один із найкорисніших продуктів: одна склянка ряжанки забезпечує 25% добової норми кальцію і 20% добової норми фосфору. Завдяки регулярному вживанню цього кисломолочного продукту ви матиме міцні кістки, розкішне волосся і сильний імунітет, оскільки поповните свій організм необхідними вітамінами та мікроелементами.
Закваски для ряжанки Good Food виготовляють в Італії, в Центрі з розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM.
Хочеш goodний продукт? Обирай Good Food!
Ряжанка найсмачніший серед кисломолочних продуктів і мій улюблений. З закваскою Гудфуд виходить добре і смачно, за досить низькою ціною
Получается отличная ряженка.