(2 Відгуки)
Закваска для сиру

Немає в наявності

Сирок з закваски Good Food — такий же ніжний, як обійми мами.

Спеціальна закваска для найвимогливіших животиків – для малюків віком від 6 місяців 👶. У нашого сиру м'яка, гладка текстура, майже без грудочок, тому малюкам його легше жувати і він швидше перетравлюється організмом.

Приготувати домашній сир легше, ніж можна уявити:

  • перший день: закип'ятити і остудити молоко, висипати в нього закваску для будь-якого йогурту
  • другий день: 40-50 хвилин на мінімальному вогні підігрівати молоко, потім остудити його і процідити через марлю

І домашній сирок готовий. А ви на 💯% впевнені в його свіжості, відсутності шкідливих добавок і безпеці.

А ще сир — визнаний чемпіон за поживністю. Він багатий білком, кальцієм, калієм, фосфором, вітамінами групи В. Всі ці речовини легко засвоюються організмом. Тому що попередньо були ферментовані бактеріями із закваски.

👶 Сирок з закваски Good Food підходить для діток від 6 місяців:

  • Не перевантажує травлення, як звичайний сир
  • Годує і наповнює корисними речовинами
  • Захищає від рахіту

👩 А ще піклується про мамину красу:

  • Профілактика авітамінозу
  • Зміцнення волосся, нігтів, поліпшення шкіри

🤰 Свіжий сир корисний вагітним – він живить і підтримує здоров'я мами і дитини.

👴 Рекомендується людям старшого віку для зміцнення судин та скелету.

Сир Good Food – білковий суперфуд 🥣!

Одна закваска - розрахована на сквашування 3 літрів молока. Зберігається домашній сир в холодильнику до 5 днів.

GOOD FOOD – здоров’Я тут!

Маємо для вас 3 варіанти:

  • Загляньте в найближчу аптеку — наші закваски є в 9000 аптеках. Якщо в наявності немає потрібної закваски – попросіть працівника аптеки замовити для вас. Наш логіст обслуговує 90% аптек України тож замовлення буде доставлений вже на наступний день.
  • Зверніть увагу на молочну полку в улюбленому магазині — наші закваски можна купити в 1500 супермаркетах України.
  • Або зробіть замовлення через сайт — і ми доставимо закваски Новою поштою або Укрпоштою.

Виберіть свій улюблений кисломолочний смак, а користь ми гарантуємо.

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactococcus Lactis;
  • Lactococcus Lactis Biovar Diacetylactis;
  • Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris.

Перша серія заквасок Good Food з’явилася в 2009 році. Наша команда познайомилася з Центром розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM. Він знаходиться в Італії на острові Сардинія.

BIOCHEM виробляє пробіотики з 1978 року. Кожна бактерія має паспорт Європейського Банку Штамів. Цей документ підтверджує, що кожна бактерія ідентична мікрофлорі і надає терапевтичний ефект. Читати далі…

Підігрійте молоко до температури + 38-42 °C.

Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і залиште на деякий час, щоб воно охолонуло до зазначеної температури. Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру.

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

Укутайте посуд з молоком в покривало.

Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин.

Отримане в результаті сквашування кисле молоко треба підігрівати на маленькому вогні не доводячи до кипіння 40-60 хвилин.

Дайте охолонути отриманій суміші. Потім процідіть її через марлю. Бажано її підвісити, щоб з сиру стекла сироватка. Зберігайте домашній сир в холодильнику не більше 5 днів.

Науковий підхід і доведена користь – наші головні пріоритети

Закваски GoodFood створені в 2009 році. Це спільний продукт італійського «Центру досліджень і розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» та української компанії “ГудФуд”.

Закваски ГудФуд — це композиції з пробіотичних культур. Кожна бактерія має паспорт Європейського банку штамів. Він підтверджує, що культури 100% ідентичні мікрофлорі людини і надають терапевтичну дію. Закваски GoodFood в 2012 та 2017 років роках пройшли повномасштабні клінічні дослідження серед дорослих та дітей 1-3-х років. Ознайомитися з результатами досліджень можна за посиланям.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості.

Закваска для сиру

Закваска для сиру

Сирок з закваски Good Food — такий же ніжний, як обійми мами.

Спеціальна закваска для найвимогливіших животиків – для малюків віком від 6 місяців 👶. У нашого сиру м'яка, гладка текстура, майже без грудочок, тому малюкам його легше жувати і він швидше перетравлюється організмом.

Приготувати домашній сир легше, ніж можна уявити:

  • перший день: закип'ятити і остудити молоко, висипати в нього закваску для будь-якого йогурту
  • другий день: 40-50 хвилин на мінімальному вогні підігрівати молоко, потім остудити його і процідити через марлю

І домашній сирок готовий. А ви на 💯% впевнені в його свіжості, відсутності шкідливих добавок і безпеці.

А ще сир — визнаний чемпіон за поживністю. Він багатий білком, кальцієм, калієм, фосфором, вітамінами групи В. Всі ці речовини легко засвоюються організмом. Тому що попередньо були ферментовані бактеріями із закваски.

👶 Сирок з закваски Good Food підходить для діток від 6 місяців:

  • Не перевантажує травлення, як звичайний сир
  • Годує і наповнює корисними речовинами
  • Захищає від рахіту

👩 А ще піклується про мамину красу:

  • Профілактика авітамінозу
  • Зміцнення волосся, нігтів, поліпшення шкіри

🤰 Свіжий сир корисний вагітним – він живить і підтримує здоров'я мами і дитини.

👴 Рекомендується людям старшого віку для зміцнення судин та скелету.

Сир Good Food – білковий суперфуд 🥣!

Одна закваска - розрахована на сквашування 3 літрів молока. Зберігається домашній сир в холодильнику до 5 днів.

GOOD FOOD – здоров’Я тут!

Можливо вас також зацікавить

Закваска для сиру Good Food — простий спосіб приготувати домашній сир

Кожен, хто готував домашній сир багато разів, стикався із проблемою непрогнозованого результату. Здавалося б, ну чим може відрізнятися один кисломолочний сир від іншого? Молоко і рецепт однакові, а от смак та консистенція виходять різні.

Ще складніша ситуація із сиром, який можна купити в супермаркеті або на базарі. Скільки його треба перепробувати, щоб вибрати і смачний, і якісний?
В постійних пошуках «свого» сиру ми граємо немов у рулетку.

У європейських країнах вже давно практикують приготування домашнього сиру із закваски. Ми також активно й успішно переймаємо цей досвід. До того ж батьківщина закваски для сиру Good Food – Європа. Її розробили та виготовляють в Італії, у Центрі розвитку біохімії та мікробіології BIOCHEM.

Закваска для сиру Good Food + молоко = ідеальний домашній сир

Задача бактеріального складу закваски для сиру Good Food створити смачний та максимально насичений корисними речовинами продукт.
Наш творожок має ніжну консистенцію, добре засвоюється та легко готується:

Крок 1: у підігріте (мах 40С) молоко, додайте пакетик закваски, залиште у теплому місці на 8-12 годин. Тобто все, як із приготуванням йогурта.

Крок 2: сквашене молоко із закваскою підігрійте на маленькому вогні. Рекомендована виробником температура нагріву від 50С до 75С. Чим менш інтенсивною буде термообробка, тим ніжніша консистенція готового продукту. Під впливом тепла і молочної кислоти, отриманої в результаті сквашування молока закваскою, молочний білок згортається, а потім відділяється від сироватки в окремий кисломолочний продукт.

Крок 3: охолодити до кімнатної температури, процідити через сито або марлю.

Крок 4: насолоджуватись свіжим та корисним домашнім сиром.

Покрокову та відео інструкції з приготування домашнього сиру дивіться тут.

 

Закваска для сиру – джерело корисностей

Чи відомо вам, що саме домашній сир з поміж інших кисломолочних продуктів має найменші обмеження для споживання. Він підходить як дітям, так і людям із різними хворобами. Найважливіший молочний білок казеїн у сирі становить 14-18% від загальної маси продукту. Цінність казеїну полягає в наявності у ньому амінокислот лізин, метіонін і триптофан які не виробляються організмом, але такі необхідні нам для здоров’я.

Домашній сир:

  • рекомендують при ожирінні печінки
  • підходить діабетикам
  • рекомендують людям, які перенесли травми і опіки
  • зміцнює кістки
  • відновлює хрящові тканини
  • не дратує стінки шлунку, тому підходить людям із проблемами травлення

Несподіваний бонус учені довели, що навіть невелика порція сиру на сніданок допомагає краще справлятися зі стресом і знижує рівень тривожності.

Для дітей домашній сир – це гарний помічник у формуванні та зміцненні скелету, м’язів і тканини. Для дорослих – це профілактика остеопорозу, а в похилому віці – атеросклерозу.

Одна із головних ознак, яка підтверджує незмінну користь сиру – це рекомендація ВООЗ вводити молочні продукти, зокрема, сир до дитячого раціону. Сир, як доступне джерело білку та кальцію основа для зростаючого організму. Також сир містить лактозу, жири, ферменти, гормони, фолієву та аксорбінову кислоти – все це наш організм теж дуже полюбляє і віддячує добрим самопочуттям та міцним здоров’ям.

Сир Good Food не містить нічого зайвого

Чи можна купити натуральний сир у магазині? Сьогодні майже неможливо. Справжній сир – це тільки молоко + закваска. А у складі магазинного сиру ви можете знайти стабілізатори і консерванти, щоб цей товар довго лежав на полицях супермаркетів у незмінному вигляді.

Сир Good Food народжений бути свіжим

Безсумнівно, що тільки свіжий сир є корисним. Перше на що звертаємо увагу терміни зберігання. Запам’ятайте, свіжий сир, це той, якому максимум 5 діб. Багато таких зустрічали у супермаркеті? Тож готуємо сир удома і споживаємо його свіжим.

Сир Good Food – білковий суперфуд 🥣!

Закваска для сиру Good Food – можливість приготувати багато різноманітних страв

Із сиром Good Food ви зможете приготувати:

  • смачну випічку: пиріжки, варенички, палянички
  • десерти зі свіжими ягодами
  • різноманітні пироги, чизкейки

Наприклад, 37-ий президент США Річард Ніксон обожнював їсти сир із кетчупом. Тобто варіантів безліч. За допомогою сиру можна приготувати і перше, й друге, і третє. Але не компот 😃.

Сир також любили у Стародавньому Римі – у нього додавали сіль, мед або використовували як закуску для вина.

Закваска для сиру Good Food – незначна ціна за цінний продукт

Купити закваску для сиру Good Food ви можете у нашому інтернет-магазині або у партнерів по всій Україні (шукати найближчу точку).

Шукаєш свіжий продукт? Обирай Good Food!

Відгуки

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Вікторія (перевірений власник)

    Приємний смак, ніякої кислинки і не гірчить я буває, коли готувати з зкишого домашнього молока. Рекомендуємо!

  2. Анатолій (перевірений власник)

    Декілька місяців купуємо закваску для сиру гудфуд. Чудова продукція